TURKU CHALLENGE 2019

Valmentaja tyytyväisenä Johannan ja Petterin hellässä huomassa.

Turun puolimatka oli Johannan ja Petterin pääätavoite tänä kesänä. Muutama viikko sitten Säkylä Triathlonin paahtavassa kuumuudessa kisannut parivaljakko tuli vain muutamaa päivää Säkylän jälkeen kipeäksi. Kuumeen ja flunssan keskelläkään Turun kisan peruminen ei ollut edes vaihtoehto, ja kisaan lähdettiin levon kautta.

Hurjassa sadekelissä kisattu Turku Challenge oli lopulta yhtä juhlaa, sillä kummatkin Treenitehtaan tykit alittivat maagisen kuuden tunnin rajan. Tunteikkaiden hetkien jälkeen oli selvää, että ensi vuonna hätyytellään jo 5.15 alitusta. Kuulostaa hurjalta, mutta niin ne unelmat yleensä kuulostavat.

AVOVESIUINTI KIEHTOO

Avovesiuinnista on tullut trendilaji. Aluksi avovesiuinti oli lähinnä triathlonistien herkkulautanen, mutta nykyään se on saanut yhä enemmän jalansijaa omana alalajinaan.

Treenitehtaan triathlonistien lisäksi Sisäpiirin jäsenet aktivoituivat keväällä myös avovesiuinnissa, jossa nähtiin todellinen buumi: altaasta lähtenyt uinti-into siirtyi huimalla nopeudella haasteellisempaan avoveteen ja lopputuloksena oli lukuisa määrä toinen toistaan hulvattomampia ja villimpiä treenejä sekä Yyterissä että Noormarkun joessa.

Kaudella 2019-2020 treenit  jatkuvat aluksi altaassa ja kesän 2020 korvilla taas avovedessä. Tilaa on vielä muutamille omia rajojaan alati haastaville liikkujille. Porukassa meno on hulvatonta ja arkea tehokkaasti buustaavaa.

Treenitehtaalla oma jengi Pirkan pyöräilyssä

Fillaristin kesä alkaa Pirkan pyöräilyllä. Tänä vuonna Treenitehtaalla oli yhdeksän pyöräilijän edustus tapahtumassa. Osa fillaristeista polki klassikon 134km ja osa täysmatkan eli 217km.

Upea tapahtuma ansaitsee hehkutukset. Mikä olisikaan parempi tapahtuma testata omaa pyöräkuntoa kuin rennolla meiningillä ja omaan tahtiin poljettu pitkä lenkki.

Pitkän matkan porukka (kuvassa) aloitti oman taipaleensa sateisessa säässä, mutta vajaan tunnin jälkeen Pirkanmaa näytti, että harvoin tarvitsee lähteä merta edemmäs kalaan. Maisemareitti ja sen haastavat mäet pitivät porukan rautaisesti otteessaan. Matkan aikana tuli treenattua myös telaketjua, joka nosti koko ryhmän keskivauhtia tasaisesti viimeisen 50 kilometrin osuudella.

Ensi vuonna Treenitehtaalla on jälleen edustus tapahtumassa. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ryhmässä, niin ota yhteyttä Tiilimäen Titaaniin, sillä talvi poljetaan porukassa sisällä ja keväällä lähdetään poimimaan treenien hedelmät maantielle.

MARKON ELÄMÄNTAPAMUUTOS VETÄÄ VERTAISTAAN

108-kiloinen mies tulee elokuussa 2018 Treenitehtaalle ja sanoo, että tarttis tehdä elämäntaparemontti. "Mä voin tehdä kaikkea muuta, mutta en juokse".

No, ensin lähdettiin kävelemään, ja jo yhden Porin metsässä olevan ylämäen jälkeen otettiin parin minuutin huili. Siitä sitten viikko kerrallaan kohti juoksua.

Tällä hetkellä 10 km juoksu taittuu lähes 30 kiloa kevyempänä alle 54 minuutin. Tavoite on tulevassa Räpsöö Runissa, jossa 10km juostaan (tavoite) alle 50 minuutin.

Entinen sohvaperuna on saatu liikkeelle ja meno sen kuin paranee viikko viikolta. Jotain Markon asennoitumisesta kertoo jo se, että runsaan kahden kuukauden kesäloma treeneistä on vain parantanut miehen vauhtia ja kiinteyttänyt kroppaa. Tuleva kausi 2019-2020 on totisesti mielenkiintoinen myös valmentajan kannalta, sillä Räpsöön jälkeen vain taivas on rajana.

© 2018 Fugazi Oy. | Kaikki oikeudet pidätetään. | Y-tunnus 2776536-1

Tiilimäen Titaanin Treenitehdas

Eteläpuisto 14, 28100, Pori
Puh: 044 3055030 | pt@tiilimaentitaani.fi | www.tiilimaentitaani.fi

  • Facebook
  • Instagram
sulattamo_slide_original

Sulattamo

Go to link