TITAANI TRIATHLON 2020

Aina ei tarvitse mennä toiselle puolelle maailmaa kisatakseen triathlonin puolimatkalla. 4.heinäkuuta Treenitehdas herätti henkiin Titaani triathlonin ja järjesti puolimatkan Porin lähimaastossa. Pienelle ryhmälle (max. 8 osallistujaa) suunnattu tapahtuma sujui yli odotusten ja luvassa on jatkoa lauantaina 3. heinäkuuta 2021.

Uinnin turvallisuudesta vastasi mallikkaasti Melamajavat, joille iso kiitos kisan vaativimman osuuden turvallisuuden varmistamisesta. Kaikki kisaajat saatiin maaliin ja pokaalit jaettiin väsyneille mutta onnellisille kisaajille. Ensi vuonna osallistujamäärä nostetaan uudelle tasolle eli mukaan mahtuu kymmenen (10) innokasta itsensä ylittäjää. Ensi vuoden ilmoittautuminen käynnistyy 14.9.2020.

SÄKYLÄ TRI IHASTUI PITKÄJÄRVEEN

Säkylän triathlon -ryhmän kanssa uitiin kevään aikana aluksi vain Pyhäjärvellä, mutta sinilevätilanne pakotti miettimään uusia avovesipaikkoja. Kokemäen Pitkäjärveltä löytyi lopulta ehkä kauden paras paikka uinnille, sillä järven muoto ja luonne on juuri sopiva harjoituksille, joissa vaaditaan turvallisuutta ja riittävää suihku- ja pukuhuonekapasiteettia.

Muodoltaan Kaitalammen (kuuluisa uintipaikka Vantaalla) muotoinen suppa tulee olemaan kesän 2021 ehdoton avovesiuintipaikka.

KESÄN VAKIO ON NOORMARKUN TARMO TRIATHLON

Sitä mukaa, kun korona-virus kiihdytti tahtiaan, kesän tapahtumakalenteri alkoi tyhjentyä. Jo kertaalleen peruutettu Tarmo Triathlon nostettiin ylös nopealla aikataululla ja jo perinteeksi muodostunut kisa ei jäänyt Treenitehtaan porukoiltakaan väliin. Tänä vuonna oltiin liikkeellä kolmen viestijoukkueen voimalla, turhia jännittämättä ja hauskaa pitäen.

 

YHDISTELMÄTREENIEN KESÄ

Satakunnassa on kolme oivallista treenipaikkaa triathlonin kaikkien kolmen lajin yhdistelmäharjoituksille. Säkylän Katismaa, Kokemäen Pitkäjärvi ja Noormarkku. Treenitehtaan porukka testasi noista kahta. Vaikka Pitkäjärvi on hieno paikka, lähempänä sijaitseva Noormarkku vei kuitenkin voiton sijaintinsa sekä kompaktin ympäristönsä vuoksi.

Paikoin haastava joki, vaihtopaikat ja ruukkialueen läpi kulkeva juoksureitti tarjosivat liikunnan lisäksi myös upean miljöön, jota ei voi kuin ihastella.

 

© 2018 Fugazi Oy. | Kaikki oikeudet pidätetään. | Y-tunnus 2776536-1

Tiilimäen Titaanin Treenitehdas

Eteläpuisto 14, 28100, Pori
Puh: 044 3055030 | pt@tiilimaentitaani.fi | www.tiilimaentitaani.fi

  • Facebook
  • Instagram
slide_waldniel

Go to link