top of page

PALVELUT

inbody.png
KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Mittaus InBody770 -laitteella visualisoi kehon koostumuksen ja kehon sisäiset muutokset. Pelkkä painon mittaus ei kerro luotettavasti henkilön ravitsemustilasta tai kunnosta.

Markkinoiden tarkin laite kertoo missä mennään ja mitä muutoksia pitää tehdä.

HINNAT: 25€ (1 mittaus) | 65€ (seurantamittaus /3 mittausta)

smartum.png
wattbike.png
WATTIPYÖRÄTESTIT

Mitkä ovat sinun harjoitussykealueesi? Tule testaamaan kuntosi. Wattbike tarjoaa tuhdin paketin sisäänrakennettuja testejä, joiden avulla voit seurata helposti omaa kehitystäsi. Tarjolla myös Wattbike-treenejä. Kysy lisää.

Tiedustelut: 044 3055030 | pt@tiilimaentitaani.fi

smartum.png
RAVINTOVALMENNUS
food.png

Mainoksia katsellessa saa kuvan, että kehoon voi tunkea mitä vain, kunhan se on herkullista maistuvaa ja monilta osin jopa turhaa mättöä.

Simplify-ohjelmaa noudattamalla saa kaikki tarvittavat ainesosat, jota keho ja mieli vaatii jaksaakseen arjen askareissa. Mukavana ekstrana paino putoaa ja tossu kevenee.

Tiedustelut: 044 3055030 | pt@tiilimaentitaani.fi

smartum.png
wellness.png
smartum.png
HYVINVOINTIVALMENNUS

Tavoitteellinen harjoittelu valmentajan kanssa on sekä hauskaa että inspiroivaa. Oikeaoppisesti laaditun treenikalenterin sekä monipuolisten ohjelmien kautta myös tulokset paranevat.

Yksilövalmennuspaketit voidaan räätälöidä jokaisen henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Kaikkiin paketteihin kuuluu tyytyväisyystakuu.

Tiedustelut: 044 3055030 | pt@tiilimaentitaani.fi

bottom of page