top of page

PORIN YRITTÄJÄT

yrittajat_uinti.png

VAPAAUINNIN PERUSTEET JA JATKO

- 70 euroa / hlö / kk / 8kk

- Ryhmäkoko min. 5 henkilöä ja max. 10 henkilöä

- Taso: matalan kynnyksen ryhmä

- Yhteistreeni kerran viikossa

- Paketti sisältää lisäksi: uintiohjelmat, tekniikkaluennot, uinnin apuvälineiden esittelyt, testit

YLEISKUVAUS: Kahdeksan kuukauden aikana tutustutaan uinnin perusasioihin eli käydään läpi rytmit, veden nosteen ja vastuksen suhde etenemiseen, vartalon virtaviivaisuus, uinnin kuivaharjoittelu (voimaharjoittelu, vesijuoksu, veden poljenta, liukuharjoitukset ja käännöt), käsivedot (ote vedestä, veto, palautus) sekä potkut. Tekniikan jälkeen päästään kiinni itse harjoitussohjelmiin. Tavoitteena on saavuttaa vapaauinnissa taidot, joiden avulla voidaan uida 200m testiuinti tai jokin muu yhdessä sovittava matka väsymättä.

HARJOITUKSET: lauantaisin klo 10-11 Porin keskustan uimahallissa

yrittajat_painonhallinta.png

HYVINVOINTI JA PAINONHALLINTA

- 70 euroa / hlö / kk / 8kk

- Ryhmäkoko min. 5 henkilöä ja max. 10 henkilöä

- Kehonkoostumusmittaukset 2 kuukauden välein

- Ryhmätapaaminen kerran viikossa

- Paketti sisältää lisäksi: treeniohjelmat, Simplify ravinto-ohjelman 

YLEISKUVAUS: Syksystä kevääseen jatkuva ryhmä, jonka tavoitteena on ryhmässä tekemisen kautta päästä käsiksi hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Ryhmäläisille suoritetaan heti jakson alussa kehonkoostumusmittaus, jonka lisäksi jokainen haastatellaan, etsitään sopiva tapa syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Ryhmäläiset tapaavat toisensa kerran viikossa. Yhteistapaamisissa puhutaan hyvinvoinnista, ajankäytön hallinnasta, motivaatiosta sekä pohditaan yhdessä, miten päästään asetettuihin tavoitteisiin. Painotavoitteen lisäksi pohditaan ja päätetään yhdessä liikunnallinen tavoite, jota kohti matkataan sopivan rennolla otteella ja toisia tukien.

LUENNOT JA RYHMÄTAPAAMISET: torstaisin klo 16.30-17.30 / paikka ilmoitetaan myöhemmin

yrittajat_karhuviesti.png

YRITTÄJIEN KARHUVIESTIRYHMÄ 1 & 2

- 80 euroa / hlö / kk / 8kk

- Ryhmäkoko min. 7 henkilöä ja max. 10 henkilöä

- Aloittelijat (ryhmä 1)

- Edistyneet (ryhmä 2)

- Yhteistreenit kerran viikossa 

YLEISKUVAUS: Juoksuryhmien tavoite on osallistua keväällä 2022 järjestettävään Karhu-Viestiin. Liikkeelle lähdetään rauhallisesti peruskuntoa rakentaen, jotta päästään hyvään tunnelmaan, ennen kuin aloitetaan haastavampi osuus eli harjoittelu itse viestiin. Ryhmiä pyritään saamaan kokoon kaksi, joista toinen on juoksuharrastusta aloittelevien ryhmä ja toinen jo juoksua aiemmin harrastaneiden ryhmä. ryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti, mutta ei liian kurttuotsaisesti, sillä tekemisen pitää olla suurimmaksi osaksi kivaa. Onnistumisen tunne kasvattaa motivaatiota ja tavoitteen saavuttaminen on paras palkinto.

HARJOITUKSET: torstaisin klo 18.00-19.00 Porin metsässä

yrittajat_waldniel.png

WALDNIEL-RYHMÄ (juoksukävely)

- 60 euroa / hlö / kk / 8kk

- Ryhmäkoko min. 5 henkilöä ja max. 10 henkilöä

- Matalan kynnyksen ryhmä 

YLEISKUVAUS: Waldniel-metodi on paras mahdollinen tie kohti juoksuharrastusta. Kyseessä on matalan kynnyksen ryhmä, jossa juostaan ja kävellään oman tason mukaan. Liikkeelle lähdetään kävelyä painottaen, mutta hiljalleen edetään kohti vaativampia harjoituksia. Tavoitteena on juosta yhtämittaisesti esimerkiksi 10 kilometrin matka. Jokaiselle ryhmäläiselle mietitään se sopivin tavoite, jotta motivaatio pysyy koko kauden ajan korkealla.

HARJOITUKSET: sunnuntaisin klo 10-11.30 Kirjurinluoto / Porin metsä

bottom of page